CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 5, 2009

Satu permulaan yang baik

Alhamdulillah.... dalam masa seminggu aku wat biz ni aku dh bole habiskan 10 kotak. Insya-Allah aku akan cube tambah lagi stok aku. Tapi wat sementara ni aku kene tunggu apa reaction yg aku dpt dr pelanggan yang dah muala order n yg akan order. Kalo ok, aku akan 'up' kan lagi stok aku, Alhamdulillah... Mudah2an Allah akan permudahkan lagi urusan aku ni... N aku harap aku leh ada lebih ramai kawan2 n kenalan yang berminat nk wat biz ni. Mungkin x sume org pk apa yg aku pk tp aku harap sgt2, dorang leh pk ttg ms depan n anak2 dorang. But, sume terserah kat mrk samada nk sama2 berjaya or sekadar tengok aku berjaya. Apap pun, kepada yg memeberi sokongan kat aku mmg tq bebanyak, n aku akan sts give a support kat kwn2 aku yg nk berjaya sama2.

No comments:

Post a Comment