CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 18, 2009

Emi Diana Weeding Ceremony


Open Table...

Snap2, jgn x snap

Zidni w the pemalu boy

Uih...Effa, semangat ko makan

Lai, cool n steady...(Lai, nk tanye, sblh tu sape?? adik erk?? hehehe)

W my x-teacher n fren (mak die tu..)

X-classmate Form 5 2002

17 Mei 2009 - Emi Diana Wedding Ceremony, die wat majlis kau umah die jerk. Simple tapi ttp meriah. Aku sampai dalam kul 1 la jgk. Sampai2 aku masuk, give a present, kuar n sapedek la dulu, apa lagi. Kawan2 yg lain pun blom sampai, so aku n Mr Fizwan, makan la dulu...Erm...mmg meyelerakan tapi aku segan la plak nk snap pic mknn kat situ. kang org kata apa plak kan, so amik2, banyak lauk die n sedap2 plak tu. Mmg kenyang aku makan la.. aku amik ayam masak merah, daging n acar.Pergh...marvelus habis ler... tgh syok makan2 sambil x toleh kire kanan, Mr Fizwan gtau yg Linda n Effa dah sampai. Argh...pedulikan mereka, aku nk makan ni... (kejamnye la kan, xla sekejam tuuu, aku tengok dorang baru sampai n nk jumpa Emi dulu, aku wat slumber badak je ler makan. kang pandai la dorang cari aku kan.) So, dah sudah makan, aku tengok, kwn2 yg lain pun ada, Zidni pun sampai wei...(cayalah !! Zid ni payah sket nk cuti kalo hujung minggu.Besela komitmen keje la katakan) Then, Awin, Shafira, Laili n last skali Ulfa. Si Ulfa mmg dh hujung2 majlis baru die sampai. X tau la nape lambat. So, dah kumpul ramai2 gtu, tau2 jela...Mula nk megutuk sesama sendiri.


Lin + It's Me!!


Eh, terlebih sudah...aku nk cite Emi nye wedding la... Ok, lets start, kalo ikutkan aturcara majlis, Emi bersanding kul 1.30 thari tapi flight delay kot... tu yang kul 230 ptg baru sanding. (Adoii aiii Pn Emi oi... jenuh dah kami menunggu. Air dah berjug2, Udin pun dah marah sbb kat tempat kami dah bertimbun cawan. hua3... ) Ok, jgn ngomel banyak2 jom lyn pics pengantin plak...










Anyway, ko mmg princess la Emi on dat day, Mmg cantik banget n pasni ko boleh la rekemen kat aku yg blom kawin ni kat butik kahwin ko nnt. I very the like ur dress. Soooo cantik. ...I like it ahak2...Ok, rasanya x payah la aku nk celoteh pjg2 sbb korang mesti tau camne kemeriahan majlis kawin kan, so layan je la pic yang ada ni n sebelum aku end this en3, aku nk wish
Selamat Pengantin Baru buat Emi Diana n Saipul
Semoga Perkahwinan ini akan lebih mematangkan korang n semoga hubungan yang telah terjalin ni akan sentiasa diberkati oleh Allah s.w.t.

No comments:

Post a Comment