CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 18, 2009

Jalan2 @ Summit USJ

Jalan2 di Summit Usj mmg membuatkan hati gumbira.. Pasai apa?? pasai banyak brg2 murah yang kalo ikut nafsu nk borong sume. Baju, Suar, Skirt, Kasut, Bag, n semalam plak ada hfone fair. Jadi kire cukup la head to toe kalo nak berbelanja. Yang perlunye ongkos...

Semalam mmg ada event. kat luar ada handphone fair kat dalam plak ada pertandingan nyanyi kanak2 Chinese. ramai la org bersidai nk tgk. Termasuk la aku n Mr Fizwan.

Baju murah2 beb, ada 1 kedai tu, sume baju die 25 hinggit jerk. Geram aku. Tahan2. Jangan ikut nafsu, almari dah penuh + duit eylekk.. So, xde la aku membantu perniagaan dorang kali ni. No income for uols ok....

Handbag, terlaju plak aku snap. Tu yg blur2 tuh.

Mr Fizwan pun leh melayan aku g tgk beria walaupun akhirnye nnt die tau aku x beli. huhu... aku pun nk menyibuk ngan orang lain uk rebut2 barang tapi hancuss...xde di belinye aku semalm tuh...Dah mr Fizwan malas nk tgu aku berebut, die g ushar sandal. Beria2 panggil aku ni;

by, by, meh la cni jap..
ha, nape nye??
ni tgk la kasut ni... cantik x??
cantik..bape yang??
39.90.
ok la tuh... tangkap je satu
erm... nk tgk yg lain dulu la...

aku dah agak...die xnak beli. saje nk suh aku blah dari tmpt handbag tuh. hampeh!!

Kasut, kasut, kasut, 60% diskaun weiii...

baju2...argh...giler2...tolonnnnnn

Ha... dah sudah aku penat menengok baju2 kat situ, aku masuk kat bowling. memula ingat nk layan 1,2 game tapi mcm ramai jerk. So, malas la aku. Aku lalu la kat tempat award yg dorang simpan tu, sekali2 ushar2, aku jumpe ini da...taraa.....


Company aku punye award la...Ceh2, aku dah wat muka riak ni kat Mr fizwan. huhu... siap suh die tlg snap lg. Pergh...hati bengkak siot.......Ape, ape?? jeles la tuh u nye co xde award terpampang kat cni. Ha3..........Jahat!!

No comments:

Post a Comment