CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, May 1, 2009

Segalanya telah bermula


Alhamdulillah syukur... percubaan aku kali ni amat2 memberansangkan. Dah 2,3 orang kenalan aku agak berminat nak join biz ni. Aku dah approach dorang n aku rasa dorang boleh nk join aku dalam bidang ni. Walaupun ni bukan MLM,piramid n sebagainya tapi aku rasa, aku boleh sama2 ajak kawan2 aku tuk cari pendapatan sampingan. Alhamdulillah... mudah2an Allah permudahkan urusan kerja aku kali ni. Mr Fizwan pun join aku sama. Nampaknye die pun bersemangat nk wat. Aku ok jerk.. kalo dah ada orang yang nk turut serta sama2 ngan aku lagi la bagus. Aku harap, apa yang aku target dalam biz ni akan aku capai. Insya Allah... Mudah2an... Kepada kawan2 n kenalan yang dah sama2 membantu aku, thanks to uolz....

No comments:

Post a Comment