CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 25, 2009

Terlupa Tido..

Muka ngantuk aku..

paksa senyum

Wa....camne aku nk keje ni.... Nak dijadikan cerita, aku terlupa nk tido malam tadi tau. Bole gtu??? Ha3.... (jgn la gelakkan aku..) Aku punye ralit malam tadi bertenet2 sampai terlupa nk tido. Mulanye aku tengok jam baru kul 3 lbh pagi, aku pun layan la lagi. Sekali, layan2....sesedor papa dah bangun n buka lampu dapur ape sume. Skali tengok jam kul 620 pagi da.... Alamak, aku terlupa nk tido..camne ni??? Baru la hegeh2 nk gosok baju, solat subuh, mandi n siap2.

Alah...buruknye la...anak sapo la nie??

Dalam kete tadi pun aku leh bantai lelap. Konon nk msg Mr Fizwan, tapi msg ke mana, aku dh lelap. Ni kalo Mr Fizwan tau, teruk aku di hamuknye n mulalah adengan membeebel die tu... tadi pun aku jalan nk masuk ofis terhoyong-hayang mcm org mabuk. Aku plak yg gelakkan diri aku sendiri. ha3... gelak kuat2.Now aku dah wat roti n milo (xleh mkn kenyang2. kang lagi aku kene melayan mato. Camno???) Ha, abis je aku publish ni, aku nk makan roti n minum milo 3 in 1 panas2 yang aku wat tu. Harap2 leh la aku bersengkang mata sampai kul 1 nnt pastu tu aku leh bobok lunch nnt.huhuhu.... Aduh... yeye2 tengahari ni gak Mr Fizwan balik cni balik. Tapi aku x tau plak kul bape baru die gerak dari sane. X sabar nk jumpe Mr Fizwan ni, rindu.....rinduuuuu sangattttt!!!


My breakfast + lunch

4 comments:

  1. salam singgah... kesiannya ngantuk tak tido...

    ReplyDelete
  2. erm... tu la tuh..tapi rni yanz cuti so leh la jugak tido...huhu....camno ni?? nway,nice 2 meet u here..slalu la ke blog yanz erk. yanz pun akan ke blog u gak..

    ReplyDelete
  3. Yer nk tido dah ni... to all bloggers, Gud Nite +- Gud Morning.... huhuhu... Salam..

    ReplyDelete