CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 20, 2009

Visit Poh Kong Gallery


Banyaknye paun....

Poyo gempak blog post tuh. padahal aku cume ke kedai Poh Kong, Centerpoint Klang tempat kwn aku keje. Niat sebenar, aku nk amik duit perfume rtu, dah alang2 kat situ aku duk ushar la rantai tangan. Pk2 mcm aku nk tukar rantai tangan aku lg 1 tu. Cam boring jerk asik pakai yg tuh. tapi kalo boleh aku xnak tambah duit tau. Boleh gtu??

Salesperson a.k.a Zidni (kawan sekolah aku dolu2...

Try, jangan x try. Kang menyesal. Yang ni gempak wei. Besau kan. Tapi aku suka walaupun bukan la sangat suke.... Dia ada 1 set ngan Earing tau. Earing die pun cantik tapi akak aku yg try n aku dah rancak berborak, lgsg x cnap pic die. Seadonye je ler...

No comments:

Post a Comment