CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, May 27, 2009

Hari Lahir Cinta Hati ku

Happy Birhtday 2 u....
Happy Birhtday 2 u....
Happy Birhtday 2 my dear Honey....
Happy Birhtday 2 u....

Latest Pic

Hari ni kali ke 5 aku sambut birthday aney sama2. harap2 ada lagi tahun2 seterusnya untuk kami terus kongsi rasa gembira untuk hari2 yg penting macam ni. N sempena birthday aney tahun ni, by nk aney tau yang by sayang honey sgt2. By akan cube wat yang terbaik untuk diri n hubungan kite. Lima tahun yg kite lalui amat panjang. Dah banyak susah senang, suka n duka yg kite lalui sama2. Walaupun kite bukan duk sebumbung, tapi banyak benda yang kite dah harungi. By harap, walau apapun yg telah n bakal terjadi bukan merupakan alasan untuk kite rasa jauh n kurang rasa sayang yang pernah kite tanam kat diri kite b4. N sempena hari yang bahagia untuk aney ( n of coz aku pun excited la kan..).Baby ucapkan semoga aney panjang umur, murah rezki n semoga kehidupan n hubungan kite akan diberkati Allah selalu....


No comments:

Post a Comment