CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 18, 2009

En3 petang sabtu

mana angah ni...x sampai2 lagik ni...

Nak jadikan hal, petang sabtu aku ngan mr Fizwan kuar g cari customer.(hehehe..konon..) Xde la, saje aku jumpa kawan aku. Kawan yang sama2 keje kat Kedai Sayangku handicraft dolu2 tuh... So, kitorang janji nk jumpa kat McD Jusco Bukit Raja. Aku dah memandangkan ptg tu memasing free, aku pun sound la Mr Fizwan ajak bawa aku g Jusco. hehehe.... So, kitorang sampai sane dlm kul 6 lbh memandangakn rumah dekat jerk, walau janji 630 tapi kene la awal skit sbb nk pusing2 habiskan duit kat Jusco tu nnt. So, dah siap pusing2, kitorang g la McD, tempat yg seperti dijanjikan. Aku pun apa laie, beli la sebarang dua hidangan McD tu. Kalo x beli kang kene halau plak. mane xnye, dah la duk lama2, pastu ko x nak membeli, kompem mcD bengang.... nak wat camno, dah menumpang, kene la beli gak, beli nugget 1 set, mkn berdua...

Tu dia...mr fizwan yang dah penat nunggu... dalam kul 7 lbh baru kawan aku sampai. Aku panggil die angah jerk. (tapi dah lupa nk snap pic sbb dah sakan berborak) bole gtu?? Bole jerk... Apa plak x bole... angah dtg ngan kawan die, lelaki tau myb bf kot. Actuaaly angah ni single mother, anak dua.. so ok la kalo bebetul tu bf die. Ok wat....... So, dalam borak2, bf angah tu promote die punye insurans. Tapi aku xnak cite pasal insurans tu skang. kang aku wat en3 lain pasal insurans tu erk..

Dalam kul 830 mlm kitorang blah. Ni nk g Giant shah Alam plak ni sbb nk beli pezen tu Emi yang wat wedding ceremony die sok. So,meluncur laju la kete mr Fizwan ke Giant, masuk giant, pusing2 cari mane yg berkenan and bayar,terus je kuar sbb dah x tahan lapar n dahaga. kami blom makan malam lagik....ades... SEKALI !! otw aku nk ke parking, aku nampak ada satu bangle jatuh, dah nampak kilau2 cantik x terburai aku dengan x malunye kutip la. Aku genggam jerk wat muka x bersalah. Jalan relek2 sampai kete, masuk jer aku tengok la apa yg dlm genggaman aku. aku ingat gelang kristal jerk sekali GOLD weii....Gold... 916 lagi ok... rezeki...aku nk pulang pun x tau sape punye. so, dengan rasa itu rezeki aku, aku simpan je ler.... hua3... Pas t kitorang g makan kat area umah kau jerk. Dekat kul 11 mlm la gak aku sampai umah. Penatnye...nasib perut dah di isi. Kalo x...jenuh, x bley tido kelaparan...

No comments:

Post a Comment