CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, May 11, 2009

Cuci Mata @ Butik GME Factory Outlet, KL Sentral

Tu dia.... baik x kau siap publish Sign board lagi. Kalo korang nk g, mai leh reramai dtg ke KL Sentral. Sesambil tgu train yg lama lg nk sampai, leh la ushar2 pape yg ptt kat sini... hua3....

Tu dia..... semangat sey duk berposing nganhand bag yg aku x beli. Tu jenama CA tu. Pic yg 1st tu ada diskaun 80%. Dari harga RM 199.00. tgl bape?? Lu kira la sendirik. Yang 2nd pic plak diskaun around 70%. so mmg worth it gak kalo nk sambar sebarang dua.



Ni pla sesi posing ngan kasut masut. Mmg cantik2 wa cakap lu... aku berkenan ngan pic kasut yg aku pgg tu. Cantikkkk bangettttt !! RM89.90 less 10% diskaun. Wah!! buat aku x tido malam babe !! Mr. Fizwan, tolong la baby mu ini untuk memuaskan nafsu bershopping ni.. Tolongggggggg!!!! Mr Fizwan pun duk ushar sandal gak tapi x plak dibelinye. Tengok la header kat atas, cuci mata ok !! cuci mata sahaja.... xde lebih2. harap2 lain kali leh dapat. Fuh3!! (sembur kat Mr Fizwan. Ha3!!!)

No comments:

Post a Comment