CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, May 29, 2009

Bz Di Akhir bulan

Sekadar hiasan...

Aku bz ok... tu pasal aku x sempat nak menjengah2 ke blog kawan2. Mana x nye, aku dah tau ujung bulan, masih glenyar nk cuti. Kan ke ari Selasa rtu aku cuti n siap berdating lagi. jadi, tanggung la.. Bukan la apa sangat pun tapi cume akan menyusahkan aku kene rush tuk closing la.. tu jerk... tengok la atas meja aku ni bersepah ngan invois. Tu pun, kalo nk tau satu rahsia, aku blom habis kan lagi budget tau. Ni pas aku settle tuk check the all transaction already taken up without any error, aku smbg wat budget la. Fuh........ so, setakat aku publish ni mmg invois dah clear tgl lagi serpihan2 keje nk kene aku settlekan. Penat2, letih2...

hah!! tgk la meja aku bersepah bukan. Xtau nk buat yg mane dulu. Semalam aku mcm x sempat pun nk bercakap. ha3.... Teruk tul... Aku bukan la suka nah nk wat kije last minit tapi bile invois tu sume baru terhegeh2 dtg 2,3 ari b4 closing mau aku x bengang. menyusahkan.... Yg berkenaan, tolong bg aku invois awal2. Aku x nk terkejar2 cam org gile tiap kali ujung bulan ok...

Ha!! tgk, ni dah licin cantik. No paper yg bersepah sepai ok... huhuhu..... lalalala.... leh balik n mkn dengan tenang. Yuhuuuu !!

ptg ni Mr Fizwan amik aku, aku ingat nk ajak die mkn KFC sbb aku ada voucher kfc yg bakal expired another 2 days. Actually voucher ni leh g KFC or Pizza Hut, tapi aku cam xde mood nk mkn Pizza. Tu yg ajak Mr Fizwan ke KFC..So, sblm aku terlupa, baik aku g makan dulu. Hehe2.... Mmg voucher ni 1 jerk n nampaknye aku kene la tambah duit utk makan berdua. kalo x, kongsi jerk la.. (cait !! kedekut tahap cipan ko.. ) xpe2, kebetulan blom balanje Mr Fizwan mkn or belikan pezen, jadi aku ajak die mkn KFC dulu la. Aku ada gak plan nk belikan sumting for him, tapi tgk la nnt mcmane. kalo rajin, aku samabr la, kalo x, hehe.... tau depan je la ye yang...



No comments:

Post a Comment