CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 29, 2009

Aku beli ni tadi...

Semalam balik dari Tesco, aku suh akak singgah Centrepoint Klang jap sbb aku nk beli ni ha.....

Contact lens n solution.

Lens tu aku beli kat focus point sbb ada offer. Puas aku tanye kat tempat lain, sume xde. Kat Focus Point Klang jer yg ada tau. RM99 for 2 boxes n free 1 box... Murah x???? Murahkan n itu hanyalah utk lens jenama FreshKon n aku dh puas tanye merata n mmg kat Focus Point Centrepoint jer yg harga camtu.Yang lain2 RM60 per box. 2 boxes for RM120 n free 1 box. Tapi solution aku beli kat Watson sbb aku rasa kat Focus tu cam mahal. Utk jenema Clear i tu kat Focus RM20 tp kat Watson baru RM17.90.

Ha ni 3 kotak yg aku sambar. Grey n 2 jenis coklat.
Aku mmg xde la nk beli kaler2 ke apa sbb aku mls nk pk2. Base kaler sudah !!! senang kan???

Misty Grey, Perky Brown and Hippy Chestnut

Yang ni pun aku sambar kat Watson. Ni feminine hygiene. Jenama Lactacyd.
Aku mmg dr dulu pakai yg ni n its really cool. Yg kecik ni dlm RM7.90. Aku beli yg kecik jer sng nk hangkut kalo ke mana2. Ha3......

No comments:

Post a Comment