CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 5, 2009

Kami blogger

Aku dah mendaftar dengan KamiBlogger. Tgk tu.. nama aku dah masuk senarai no 398 dalam Kami blogger.Apa kelebihan Kami Blogger ni erk?? Aku pun baru jerk join so, aku x leh nk review byk ttg hal ni n ini adalah keseronokan n kelebihan yang kite boleh dapat dari kami blogger..

SELAMAT DATANG !


JOM kita semua yang bergelar blogger menceriakan suasana blogging!! NAK TAK? DAFTAR PERCUMA JE

KESERONOKAN DAN KELEBIHAN

  • Kami ialah komuniti yang giat menjalankan pertandingan antara blogger secara online !! pasti tak boring lagi!!
  • Anda berpeluang menyertai pertandingan yang akan dianjurkan oleh kami.
  • Jumlah pengunjung BLOG anda juga akan meningkat.
  • Keseronokan aktiviti beramai-ramai juga akan menghilangkan STRESS anda.
  • Selama ini anda memiliki blog tanpa diketahui orang ramai, Maka inilah masanya berkomuniti
  • Nama BLOG anda akan berada di dalam senarai "kami blogger" banner di sebelah.
  • Orang ramai akan mudah memasuki blog anda melalui blog ahli lain.

No comments:

Post a Comment