CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 19, 2009

Bermulanya hari2 yg menyedihkan....

Mulai hari ni boleh la aku menghitung hari2 terakhir aku di Duopharma sbb aku dah dapat offer baru..Alhamdulillah rezki...., aku bg notis sebulan n then aku boleh berhijrah. Lepas ni aku kene la berulang ke KL demi untuk mencari rezki. Ceeeewah!!
Mulanya aku mmg la rasa agak berat n sayang nk tglkan Duopharma. Banyak kenangan kat situ. Dengan kawan2 yg best, Bos yg best n yang best, xde org nk kacau keje aku. Janji keje aku siap sudah!!! (sob...sob...touching plak...) Tapi ape boleh buat, perjalanan masih jauh, hidup perlu diteruskan jadinye harusla aku buat sesuatu dengan sedikit rasa berat hati. Adoi.... payah la...

Lepas ni aku kene la mulakan hidup baru kan. kene kenal kwn2 baru, bos baru, enviroment baru n pengalaman baru. Pendek kata sume serba baru la kan... Ha3..... Kalo pk2 balik mmg aku rasa nk stay je kat cni tapi bile ramai yang menyokong aku utk pergi, n aku fikirkan masa depan aku, aku kene pegila.. Walau mcmane pun, aku kene terima peluang n cabaran ni. Aku tau mgkin risiko yg aku akan terima agak besar, tapi aku kene sahut sume tu sebagai cabaran... Insya-Allah, mudah2an Allah permudahkan urusan aku. Mudah2an aku akan dapat kwn, bos, environment n sumenye sebaik di Duopharma...

2 comments:

  1. haah la Ida... Insya Allah 21 July will be at new job. Sedih la akak. Sampai sape je tanye pasal nk benti ni mesti nk leleh ayaqmata..huhu.....

    ReplyDelete