CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 17, 2009

Yeah !! Berita gumbira sudah sampai...

Aku dah dapat !! Yeah !!

Tapi apa yg aku dah dapat??? Aku dah dapat new job. Offer letter dah pun di kirim ke aku tinggal lagi aku nk g amik yg original jer nnt. Harap2 xde la mslh berbangkit yg akan timbul pas ni. Aku dah pun terima tawaran tu n hari tu yg aku ada kat sepital tu, aku g wat medical check up untuk new job ni la. Kan ke aku punye la berteka-teki, teka tekuk ngan korang rtu kan... N ini adalah jawapan untuk sume tu... Alhamdulillah... Agak murah rezki aku tahun ni. Pas satu, satu yang dtg...
Tapi... kat mane aku new job aku ni erk??? Hah.... nampak nye yang tu terpaksa la aku rahsia kan dulu. Nnt lagi sebulan baru aku publish baik punye kat mane aku akan berhijrah.

Aku bersyukur pada mu ya Allah yg telah permudahkan urusan aku. Aku juga sentiasa memohon dari mu ya Allah agar aku sentiasa diberkati. Mudah2an, rezki yang aku dapat ini adalah jalan yang terbaik untuk aku tunaikan segala kewajiapan mu sebagai hamba di muka bumi ini. Amin......

Tapi aku takut la nk hantar tender.. Aduh cuak pulak rasanye. Mane x nye, ada sorg akak kat tmpt aku pun nk blah gak kang kalo aku pulak tender, mau fenin pala hotak bos aku tu. Camne ni??? Takutnye.. Apa pun aku dah nekad dah nk benti. Aku nk mencuba nasib kat tempat lain...
Sambil duduk kat tempat baru, sambil cari pengalaman baru n sambil mengenali dunia baru yg mungkin akan lebih mencabar n memerlukan perngorbanan yg tinggi....

No comments:

Post a Comment