CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 11, 2009

Bile die dah pandai melaram

Atum.... (ikut pelat Nana bg salam..)
Anak ini kalo melaram mmg kene bg kat die. Teramat la suke untuk melaram. Who know 1 ari leh jadi modelling or wat..Ahaks!!! Gatalnye pun boleh tahan ok. Teramatlah pantang kalo jumpe lelaki. Memang laju jer die nk mengatal (tapi yg encem2 jer ler...) x tau lak aku ngikut perangai sape minah ni.pelik2....

Baju ni her mom's beli kat Batam on last Dec.
Tengok la...gaya mengalahkan org besau. Mulut pun boleh tahan.
Walau dengan pelat2 die tu tapi masih tetap nk mengikut mengajuk cakap org....
Tumbuk kang !! (sambil tunjuk penumbuk die tuh)

Baju Upin & Ipin
Almaklumlah... sekarang kan musim Upin & Ipin, jadi harus la anak dara ni ada gak satu.
Dah mcm lelaki lak aku tengok dengan terkangkang gtukan??

Dah siap nk meronggeng...lalalala.....

Ewah2... besau nah pangkat ko...
mengadap lappy tu mcm ade keje besau, gaji ribu-riban...

No comments:

Post a Comment