CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 5, 2009

Melahap di WarungKita

Okis...sambungan en3 mengediks aku tuh. Pas sume2 dah sampai n memandangkan perut aku pun dah lapar tahap cipan, aku ajak dorang g makan la.. Aku cam teringin nk makan mee kari. So, adik terus wat decision makan kat sinii...

Okey set... leh jerk.. janji leh makan mee kari... N kebetulan kat sini mmg ada mee kari, so. layan la... ape lagik....

Ini aku nye Mee kari yg sedap n memuaskan ati..Nyum2.... X sabar nk mamam

Mr Fizwan order Asam Laksa yang memang masam. Yang ni pada aku gak fail sbb aku xberapa nk terasa laksanye. Cume masamnye jerk yg lebey.

Nasi Lemak Rendang Daging Pilihan adik. Nak jadi cite, memula waiter tu salah anta kat adik. Die anta nasi lemak ayam rendang tapi nasib budak tu baik. Nak jer tukarkan ke menu asal...

Ini plak nasi lemak ayam kari pilihan ude.

Nampak sedap gak sume mknn dorang ni tapi aku xde la merasa sbb aku lebih memilih untuk melahap mee kari aku tuh.



Ini adalah sesi melahap ok.. Jahat !! Berani2nye amik pic aku tengah melahap. Sungguh keji orang itu.hehehhe.....


Ni air2 yang kami order. Air bese2 jerk sbb dh makan pun cam dah berat gtu kan... Air Pepsi, Sirap, bandung n teh tarik. Nway, teh tarik die mmg layan. Sedap siot!! Nasib aku dah kenyang kalo x mau aku order secawan lagi untuk aku sendiri.(Tu air Mr Fizwan la....)

note: WarongKita, leh panggil aku kalo nk promote kedai uols k.. Ni aku dah wat en3 free ni tau.. Dasat2...

2 comments:

  1. salam singgah.. waa bestnye makan :)

    ReplyDelete
  2. nice to meet u kak watie.. bese la kak kalo dah kumpul ngan kwan2 lama, ada je kerenah sesatu...

    ReplyDelete