CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, June 21, 2009

Farewell Kak Zakiah

Lunch Jummat rtu, bos aku belanja kitorang 1 department untuk meraikan farewell for kak Zakiah kat cni....
Nyonya Kitchen, Bayu Perdana....

Disebabkan en3 for Zakiahs' Farewell maka awal2 aku dah publish muka die...
This is kak Zakiah yg disebut2... Kitorang ada share2 beli pezen skit for her. So, our bos la yg tolong bg kan....
Kak Zakiah n me...

So, lunch tu, bos aku open 2 table for us for melantak puas2. Aku xde la nk melantak sgt tapi mkn ikut kadar biasa. So, cam bese kalo dah kumpul ramai2 cam gni mmg ade je adengan gelak besar tmbh2 aku yg modalkan mmg besau la jadiknye... Not much story behind this event. Juz eating n eating together. Ok, kite layan pics je la erk....

Soooooooo many dishes. tapi xde la plak aku nk meneray sume.. Makan mana yg aku berkenan saje... Thats it !!

Sume sibuk makan, makan dan makan... Aku je yg sibuk menyenap situ sana sini.

Waida, Mai n Shantini.. (mai, ko sempatkan nk posing....pantang la ko ni...ptg nmpk aku menyenap...)

Cendol satuuu!!!! (sambil angkat tangan n tunjuk 1 pada jari)

Habis ko... ntah berapa dish yg dorang letak pun aku x tau tapi sume mmg licin... ni makan ke melantak ni??? Iskh3.....

Haaaaa......ni je yg tinggal...Aku suko..... Kepala ikan sajo yg tinggal...

note : Aku half day sbb ada projek besau yg aku nk attend..Ahaks !! aku mtk tolong Waida drop by me @ Tesco n wait for Mr Fizwan...lalalallaallala

No comments:

Post a Comment