CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, June 28, 2009

Beli apa kat MV??

Apa yg aku beli???
Taraaaaaaaaaa!!! Nila yg aku beli.


Handbag

Punye la payah aku nk memilih handbag ko tau sbb aku nk yg besar tapi ttp cute n sesuai tuk aku yg x brape nk besau. Xnak la org kata beg lagi besau dari aku kan...Sungguh x sesuai kkkkk!!!!Aku pilih 4 barang kat JUSCO tu je dh habis masa sejam sengah tau. Paling susah nk pilih handbag ler..Argh..susah tollah !!

Handbag + suar

n ada jugak baju n suar tonet.Yang ni xde la nampaknye aku nk tunjuk kan. Cukup la 2 tu jer aku tunjuk. Ha3...

Kat SaSa, aku beli mende alah ni. Aku suka sangat cari white head gune mende ni. x sakit..Tu yg syok je tu.


Tapi semalam di sebabkan kat Jusco kan ade spesel sale for JCard members, jadinye aku kena la renew my JCard. Ikutkan 31/5 rtu dh xpired tapi d sbbkan aku x berpeluang g JUSCO, tu la baru smlm aku sempat renew.

Sementara tgh tgu no aku naik (kene amik no.mcm kat bank lak aku rasa siap nk amik no bagai) aku borak2 ngan Mr Fizwan skali Mr Fizwan gtau aku g tadi die nampak Ekin Mawi jalan ngan kembar die. Aku pun batak la kejap..

Aku : Ye ke yang? Mana?? X nampak pun
Honey : Dah terlepas dah. Dorang dah jalan depan trus jer..
Aku : ala....

Sekali bile sume dah siap, aku dah dapat card baru n nk blah dari ctu baru la aku nampak Ekin tu kat kaunter..Hehehe. Tapi xde la sampai tahap nk bergambar ngan die ke apa. Juz tengok n wat dono jerk...kui3.Zalim punye Yanz. Aku ingat aku nk cari black pants, kemeja n contact lens tapi tgk la nnt.Tadi cari kat JUSCO xde yg berkenan. Xpe2.. 4 July ni kan ade Mega Sale Malaysia.Leh la sambung lagi. Lalalalala........







No comments:

Post a Comment