CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, June 21, 2009

Aku jumpa Baizura di YM

Tadi aku on9, tetibe tengok minah ni ngah on9. dah 2,3 ari lepas aku tgk minah ni on9 n sempat gak hai2 bye2 tapi jap2 dh offline. So, x dpt la nk sembang beria. Sekali ari ni aku jumpeeee daaaa...Aku pun apa lagi, cepat la buzz die. Excited btol la dapat berbual ngan die.

Die ni roomate aku dulu kat kolej. Mmg agak rapat tapi dah few month n agaknye nk dekat setaun x dgr khabar berita. Sekali bile borak2 ngan xcited td, tup2 tau die dah ada kat Shah Alam. Bapak eh kene transfer la tu kot. Bese la polis kan... Family die pun duk kat kuaters polis sek.20 tu jer... Yeah2 !!! pasni leh jumpe die...

Wah, cepat je sume dh berubah wei... Family die dh pindah, die pun dh keje kat KL n mcm2 lagi. Nasib baik die blom kawin n beranak pinak. Kalo takkkk aku ketuk pale die sbb lupakan aku. hehehehe...

Aku try mintak die send pic kat aku tapi aku nk jugak tempek pic lama2 dolu2 yg mane aku ade la utk korang erk... Aku x sabar nk jumpe die.... Baizura....aku nk jumpa mu !!

Dulu

Kini

note : comey mu deh.....

1 comment:

  1. dah dapat adiah yang dikirim tu.... oh thank you very much!! sangat berharga adiah tu.. wanginya Baby Jasz..

    ReplyDelete