CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, June 20, 2009

Mohd Iman Haikal

Ni la baby baru kak Ina @ Irlina.


Mohd Iman Haikal... satu nama yang cukup indah n mungkin kerana namanye jugak ia merupakan anugerah Allah yang tidak ternilai... Mudah2an Iman Haikal akan menjadi anak yg soleh...
Ada kisah di sebalik Iman Haikal ni...
Iman Haikal dilahirkan pada usia kandungan baru 7 bulan tapi die mmg baby yang kuat. Sekarang die dah berusia 4 bulan.
(Wah.... nape mcm sedih plak en3 ni.... ok2... tukar mood...)
Iman Haikal ni lahir on 18/2/2009. Tapi disebabkan die lahir x cukup bulan, Iman Haikal duk kt sepital and masuk incubator around 1 n half month n alhamdulillah die dah sihat sekarang.
Masa lahir, berat Iman Haikal baru 1.2 kg... Adoi.keciknyer....

Ni pic die masa die duk kat sepital...sian kan?? x sanggup aku nengoknyer...

Pic yang ni kalo x silap diambil masa Iman Haikal dah nk discharged...

And this 2 is latest pic from Iman Hikal... Soooooooooooo cute!! dengan berat 4.5 kg.

note : 5 July ni ada majlis cukur jambul Iman Haikal... Insya-Allah aku nk g le... x sabar nk tgk baby ni.... Kang leh publish lg en3 Iman Haikal


No comments:

Post a Comment