CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, June 9, 2009

Rindu pada housemate kolej Legenda...

Tetibe teringat nk publish plak pic2 lama... Aku start ngan kawan2 lama aku kat Kolej Legenda dulu.. Pic yg ni aku amik masa pas raya taun........ taun bile erk??? Sape tau, tolong jawabkan boleh?? Aku malas nk korek2 cite la... Tapi saje nk share ngan korang ape yg aku tgh rasa skrg ni.. Rindunye kat bai, wati, yong, angah.. Bile la nk dpt jumpe dorang lagi ni...

Minah ni korang mesti penah tgk kan... Yg kiri ude a.k.a Ain, kanan tu la Wati

It's Me !! n the person dat I really2 miss... Baizura

Ni plak gambar pas duk sakan beraju raya tu.. konon2 pyjamas party la kan?? he3...

I very like Bai punye aksi tu.. Comel lak aku nengok.. Tu la dinosour aku yg slalu jadi mgsa buli dak2 nih. kejap di suruh dino tu mkn. Yang ni plak. Dino tu kene merangkak. Yang terbalik tertonggeng tu sume my bear2 ler tu... Tapi yg big pooh tu wati punye... hehehe....

Masa ni kitorang lepak kat luar sbb kwsn kolej kene fogging. So, sempat la kan pozing sat2...

yang xde dlm pic ni tapi aku juga rindu is ayong n angah.. Mane la korang berdua ni??? lama sangat x dengar khabar lebih2 angah ler... Sejak bertukar jadi nurse, kami ni langsung terpinggir... Waaaaa..........rindu kat sume........

No comments:

Post a Comment