CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, June 28, 2009

Semalam makam malam kat sini...



Bangsar Village !!
Nama yg x asing lagi bg org2 Bangsar kan. Tapi aku baru mlm ni singgah ka kedai mkn depan Bangsar Village ni walaupun dh bbrp kali lalu lalang kat cni. Apa nama die kawan2???

Ni hah! namanye Bangsar Selera
Selera ke?? Aku kurengggg sket seleranye sbb aku nye target nk mkn Chicken Chop. 3 kali round lajgk baru dapat parking. Dari hujung sampai hujung aku jalan tapi xde apa yg menarik utk aku mkn. So,aku amik keputusan utk blah dari situ. Mr Fizwan?? Ngikut je sbb aku ada gak ckp kat die, kalo die nk mkn kat stu, aku temankan je la. Aku xmo mkn n bile Mr Fizwan xnak, jom balik Klang n mkn kat Klang sudah....
At last, kitorang mkn kat Afnan, Batu Belah. Kedai makan odw ke umah aku je. Aku pilih utk makan simple2 mcm aku gtau td sbb thari td dh melantak Mc D, petang skit td dah mencekik Yong Tau Fu n ni utk mkn malam..

Nasi goreng Kampung + Telo Dadar for Mr Fizwan

Grill Chicken Chop aku yg punye

Habis2 mkn, trus balik n wat pape yg patut n titon...ZzzZzzZzZz.........


No comments:

Post a Comment