CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 8, 2009

Love to Save by DIGI

This is a sticky mode for 48 hours...Please scroll down for a new entry.....


Hari ni yanz cume nk menulis ttg donation yg di jayakan oleh Digi. Dengan tema "love to save" dan dengan rasa tanggungjawab, aku dah pun click kat banner dorang n aku memilih untuk menderma untuk tabung MAKNA (Majlis Kanser Nasional).

Sebab ape aku pilih untuk click for MAKNA sbb, aku pernah dengar talk about MAKNA ni. Ofis aku ade panggil MAKNA untuk bagi talk about kanser n ada plak ofismate aku yg anaknye kene kanser n bile sbuk2 cari bantuan, MAKNA dtg beri bantuan. Nak tau kenapa dengan mudah MAKNA dtg beri bantuan, sbb pernah satu saat ofismate aku ni telah mendaftar n menderma untuk MAKNA. Tapi ofismate aku tu mmg x ingat lgsg yg die pernah menyumbang untuk MAKNA n Alhamdulillah... bile die dalam kesusahan, MAKNA dtg membantu. So, rakan blogger sume, marilah kite sama2 menyumbang samada untuk MAKNA atau mane2 badan yang termasuk dalam siri derma DIGI ni....

SOCIAL




NATURE



HEALTH


Love to support

Money isn’t the only thing we can save.

DiGi is trying to raise RM150,000 in 30 days.. And you have the power to help with a single click. And it does NOT matter which mobile network you are on – just as long you are among those who Lovetosave.

Just click once on the charity you’d like to support, and DiGi will donate RM5 to it.


We all have a cause close to our hearts.
This is our chance – all of us – to contribute.



No comments:

Post a Comment