CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 8, 2009

Raihanah the Pro...

Ini edisi terbaru koleksi pic Raihanah. Lama aku x citer hal c tonet no.. Sekarang die dah pandai nk menyibuk kalo aku bertapa depan laptop aku tu. Die x wat pape pun xpe janji die duk sama bertapa dengan aku. N bile aku lepa je, siapla die mengganti tempat aku tu yer. Harap maklum.. Tengok jela pic kat bawah ni, Eksen ke main. macam pro giler ok.. jgn xcaye !!

Itu die denga mouse nye... Semangat cam pro giler. Masa ni die tengok aku main game n bile die tengok kartun m menarik kan, die pun nk try la jugak kan.Try?? harus.......

Hah !! amik ko...Yeye menekan n menggerakkan mouse tu. mcm game tu berfungsi. padahal aku dh pause dah. Cait !!Apada.. xtau ker???

note : anak2 zaman sekarang. sume celik IT....


No comments:

Post a Comment