CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, June 4, 2009

Hari Cuti Aku !!

Hari ni hari bahgia bg aku sbb hari ni aku cuti dari bekerja... Wah...sonok2..leh bangun lelambat la bagai... Ntah kenapa minggu ni aku terasa la amatnye malas diri aku nk bekerja. Aku kalo dah dtg penyakit malas tu, aku akan jadi semalas2nye.

Dari aku kene marah wat keje x tentu hala, baik aku cuti nk melepakkan diri n bermalas2an di rumah. Xde org marah... tapi rni aku ada appoiment lak. Aduh...kebetulan... Temujanji kul 4ptg tapi aku kene kuar awal skit sbb aku nk g naik komuter. X koser aku nk berjem2 time aku nk balik nnt. KL, pepaham sudah!! So, untuk menyelamatkan diri, aku nk naik public transport jerk.

Fuh !!... Aku ingat, sok pun aku nk coti gak tapi kang abis lak annual leave aku. Kang aku malas lagi camnelak aku nk cuti kan?? Pergh !! x bersalah sungguh aku gtau yg aku malas nk keje kan?? hehehehe... Aku rasa korang oun mesti penah rasa apa yg aku rasa. Hari malas sedunia. hua3.......



No comments:

Post a Comment