CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, June 21, 2009

Petang Jumaat...

Petang Jumaat, after makan2 kan ke aku mtk tlg Waida drop me by at Tesco. So, sementara aku tgu Mr Fizwan balik solat Jumaat n fetch me up, baru hari jugak la aku sempat pos pezen for pengujung ke-24 yg ari tu dapat ke tangan Sweetdarling kan..

Amy, really want to say sori becoz lambat sgt pos pezen to for u. Harap2 Amy sudi2 la terima hadiah tu yer... Walaupun lmbt tapi yanz ttp akan penuhi janji.... Jgn marah tau !!

Back to cerita asal, sebenarnye aku amik halfday n tgu Mr Fizwan ni ngan penuh kesabaran ada sebabnye. Sebabnye aku nk go to my new office for signing all the OL n all those thing. So, ptg tu kami pakat2 nk g. Memandangkan Mr Fizwan x mo ikut Federal, jadinye berpusing la kami kejap coz dh tersalah masuk lorong. Aku pun dengan berani mati, jadi co-pilot. Honey, go there, turn here n ntah mende2 jalan lagi la....

Nasib aku berjanji ngan orang kat sane around 4 p.m. Tapi aku sampai around 4.15 pm. Ok lagi la tu kan.. masih dlm angka 4. hehe... (keji !! sori la, kan tadi tersasar jalan sket ma...) So, sesampai, tgu PIC, sok sek, sok sek, baca apa yg patut, sign n DEAL!! All already confirm n sebarang pindaan akan menyusahkan semua pihak. So, cik Yanz, tolong jgn berpatah arah atau berubah pikiran k. N the date already fix, 21 July 2009 I will be there ... Tapi aku masih lom gtau kat mana kan?? I think, its more better if I tell uols on my first day nnt.. Sabar sket k....

1 comment: