CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, June 10, 2009

Geram !! geram !!

Sekadar hiasan...

Geram.....aku tersangat la geram..!!
Kenapa aku geram?? Sebab.... hp aku yg kat Mr Fizwan tu dah ilang.
Aku x tau la ni kali ke brape hp kat mr Fizwan hilang.
Letihla yang...letih nk mendegarnye..
Anyway aku xde la nk bebising lebih2 pasal benda dah jadi
Tapi aku dah awal2 sound kat Mr Fiwan,

ganti balik ye hp by tu. X kire...


Boleh ok kalo awal2 aku dah sound gtu. ganti jugak. Bengang la jugak kan sbb manjangnye hilang. Dah la yg ilang sume hp yg aku modalkan n since aku dh beli hp baru awal taun ari tu, aku bg la Mr Fizwan gune hp tu. Last2 hilang lagikssss...... tensen2....

Walaupun hp tu murah2 jer tapi duit ok... kalo 1,2 rgt pun aku beli, gune duit ape... Jadi, sanggup ko nk dengar hp tu ilang. Waaaa...aku x sanggup..

No comments:

Post a Comment