CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 29, 2009

Kain Pasang Stok Raya 2009

Smlm ptg, aku, mama, yaya n nana g terjah Kamdar n Nagoya Tesco Bukit Tinggi cari stok baju raya. Uihhh.. ingat kami je yg nk cari cari baju raya. Rupenye ramai lagi yg nk cari kain pasang stok raya tau.. Aku x beli pape pun yer pasal aku dah ada 3 psg kain yg blom dihantar jahit lagi. Bile ntah aku nk ngantor pun x tau. Padahal ofis aku ngan umah akak tailor tu bukan la jauh sgt. Tapi memanjang je kata nnt. Tu yg jadi gtu, sampai ke rni x anto2. kang kalo akak tu x mo dah baru padan muka aku ni hah!!

Wahhhh !!! Tu die, Nana pun sibuk jugak. Aku penat la jaga dah tonet ni. xmo diam. Tu nasib aku mmg xmo beli, kalo x... mau kain kami ke mana, nana ke mana. Adoiyaiiii..

Hah !! mama dah asyik memilih menelek kain. 2 pasang gak mama rembat tu. Yaya pun sama gak 2 pasang kot ...
Alalalalla budak ni mcm tau2 jer tu. Die mmg pandai cerdik kalo nk meniru gaya org. Kalo org buat itu, die pun gak buat. Kalo org ckp ini, die nk jgk ajuk...Macam2 la ko Nana !!

Ha tgk... ramai kan. Nampak cam lengang padahal kat kaunter penuh giler sampai sales girl pun dh habis. Kene la tgu turn tuk mtk dorang potongkan kain...

note : aku x dan nk nyenap kain2 pasang mama tu. Esok2 kalo dan aku snap erk tuk korang..

No comments:

Post a Comment