CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Monday, June 1, 2009

Apa bendo yg yanz wat weekend rtu??

Yanz x wat pape... betul... x wat pape..
Wah, mentang2 aku kata, aku x wat pape, apa korang ingat aku duk melangok sesaje jerk ke?? apa ingat aku x de tanggungjawab nk perabih keje rmh aku hjg minggu??

Sabtu....
Pagi2 cam bese aku ada kelas (kelas apa?? nnt satu hari aku gtau korang erk !!)
balik dari kelas tu dlm kul 12 lbh, aku terus je basuh baju keje aku. Terkejar2 gak sbb tetibe akak aku ajak kuar meronggeng. Aduh.. nasib aku dah siap basuh n tgh spin n tgl lagi nk menjemur jerk. Adoiyai...ponat nyo...
So, agenda ptg tu kami ke Econsave Klang Utama, pastu giant Shah Alam, Tesco Shah Alam plak n last skali ke Pasar malan Sabtu kat tepi sungai Klang. Adoi..penatnye....
Apa yg aku beli?? xde beli pape sgt, cume ikut dorangberjalan jerk. Aku beli tudung n sandal jer rasanye... malas aku nk membeli byk2... Aku ngah target nk beli handbag ni..

Ahad....
Aku pepagi subuh sunyi dah bangun sbb ada kelas lagi la kan, skali leh plak org yg nk ngambik aku x dtg2. dari kul 730 pg aku bgn sampai bwk ke 11 pg, x muncul tibe, aku pun apa lagi, tukar baju apa sume, aku g la melepakkan diri. bengang pun ade gak tapi mls nk pk2. Biarla..minggu2 depan jerk aku g kelas.
Tengahari plak mama ajak aku teman ke Birthday Party jiran tetangga kat umah aku. Mulanye aku mls gak nk g, tapi g je la, sian plak mama xde kawan. Makan2 lebey kurang, blah la... Balik, sampai umah, aku mempengsankan diri. Tido la...apa lagi kan?? Tido2 sampai Mr Fizwan call pun aku x layan. Syoiik ooo... malam aku ikut mama g tapau mkn kat kedai makan seberang jalan umah aku, makan2 n tido...

note:: adoiyaii...sekejap jerk masa berlalu... rni dah keje kan?? letih2... Sori, en3 kali ni xde gambo ok... Cume coretan semata2 sbb aku mls nk bergambor kali ni. Buhsannnn........




No comments:

Post a Comment