CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Friday, June 5, 2009

Ude, Adik n Acu Without Ayong...


Kan ke semalam aku cuti and kebetulan aku ada appoinment, jadiknyer aku kena turun KL la. N dengan berbesar hatinye aku jemput budak2 yang sama gediks ngan aku ni turun padang..lama wooo aku x jumpe dorang. Rindu nk cheek kiss n gosip2..( Ahaks...really gediks) So, dorang pun set jerk nk turun. Mmg saje nk turun, jumpa, makan2, gosip skettt n balik ler...

Mulenye ayong nk turun sama tapi last minit yong ada hal ptg plak.. Xpe la, mybe lain kali.. Memandangkan yong ngah praktikal kat area2 KL Sentral jerk jadinyer xde masalah la nk turun kalo senang2 kang. Disebabkan kitorang cume plan nk jumpa n mkn2, tu yg janji cume kat KL Sentral. Malas plak nk jejauh sbb sume mst dah kepenatan balik kije n aku lak g settlekan appointment aku tu kan. (ude..ko diam, acu tau ko coti....)

So, aku hadapkan kat korang pic kitorang gediks kat KL Sentral. Bab makan2, en3 lain ok... nnt aku publish.


2 comments:

  1. yong: ish2 jeles nie! eh gmbr korg bertiga tu sape tgkp?xkan soh pak guard kot??huhu confius2! bile nak ronggeng nie??

    ReplyDelete
  2. hah..kan jeles.. sape suh x nk itot.. sape lagi yg nk snapkan pic tu kalo bukan Mr Fizwan harusla die kan, sape lagi yg nk berjasa kat kitorang ni...

    ReplyDelete