CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, June 9, 2009

Booth Digi Depan Ofis


Semalam, masa aku balik keje, aku nampak booth Digi kat sebelah ofis aku. Kebetulan aku mmg lalu kat situ nak balik. Aku pun jalan nonong jer ler tanpa menoleh n memperdulikan mereka. (kengkonon jer..padahal malu nk terjah dorang. nak tgu dorang terjah aku..He3....) dalam aku jalan nonong2 tu, ada la 1 of the girl duk kejar aku..

Kak...kak...
Yer saya....nah kak, kite bagi popcorn percume jer...sambil nk promote Digi Postpaid. Akak gune Digi x?
Yer...mmg saya gune Digi. (pastu dtg la member die yg reramai tu n mamat ni la tolong promote kat aku bout digi postpaid tuh.)
Kak, ni saya nk promote utk digi postpaid kite. Bla...bla...bla... (sambil kengkawan yg lain snap2 pic aku... hehehe...)

Bile dah dengar penjelasan dorang aku terfikir gak nk tkr prepaid to pospaid tapi aku kene tnye Mr Fizwan dulu. Kang memandai wat kang, bising lak die. Tapi mmg best la jugak Digi nye plan ni..

Brother yg duk explain bal...bla.... kat aku tadi suggest tuk aku amik plan 50 n sub line for 30 rgt.Eh, ok gak Rm80 for me n Mr Fizwan. menarik... Mr Fizwan, can we subcribe the Digi postpaid next month..?? Aku akan berusaha untuk dapatkan green lite dr Mr Fizwan. X larat aku nk g menop up jo... Letih la yang....


So, sesape antara uols yg ada gune mana2 postpaid?? tolong la bg cadangan/ pro n cons about plan2 telefon ni.. (tapi sayang la jgk kalo aku nk bertukar ke line yg lain. Lama benau dah gune Digi ni...camno??? hehehehe)

note : Digi bile nk amik aku jadi jurucakap? he3....dah 2 en3 khas unutk Digi ni...Hua3......








No comments:

Post a Comment