CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Search This Blog

Faeq Altamis

Fayyadh Alzam

Fizyanz Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

BENCINTA

Daisypath Friendship tickers

Saturday, June 6, 2009

Popia Basah...

Popia basah....dibawakan khas dari Giant Shah Alam...

Sedap woo.... Dulu aku mmg adalah tidak suke utk mkn popia basah ni ok..
Tapi one day aku g Giant Shah Alam wif akak n mama n mama suh aku belikan tuk die. Aku belikan la n bile nengok makan cam sedap jerk, aku pun try.test.cube...
Erm....sedapla.... Soooo, sejak tu la kau pandai makan popia ni. Tapi so far aku cume pakai popia yang kat Giant tu jer ler. yang lain2 xde lah plak aku cube.hehehe...... (ntah pape ntah aku ni kan??)

So, aku sarankan kat uols, kalo g dtg kat Giant Shah Alam, singgah la beli popia ni. Kedai di kat area2 playground kat ujung2 blakang tu. Cube dulu ok, pastu le komen.



No comments:

Post a Comment